Snit din video til online og gratis

Del med dit netværk

Jeg har tidligere skrevet om lydoptagelse med 123APPS men for nylig havde jeg brug for at klippe en video. Det kan 123APPS også hjælpe med, for de har også et værktøj til trimme videoer. Man får endda også muligheder for at tilføje tekst, lyd og oplæst tekst (tak til syntetiske stemmer).

Hiv filmen ind og riv lidt i håndtagene så bliver den hurtigt klippet til.

Interfacet ligner det man kender fra den slags programmer, det hele fungerer online og man behøver ikke at logge ind. Det er altså meget let lige at klippe en video til. Husk som altid at du skal uploade din film for at klippe den, så vær opmærksom på hvad billederne viser!


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *