Talende hoveder med mere

Del med dit netværk

Vidnoz AI hedder en sjov tjeneste der kan skabe små videoklip med kunstig tale og video. Tjenesten koster desværre penge, men man kan få lidt gratis minutter når man opretter en bruger og lege lidt med den og få et billede af hvad den kan (og ikke kan) – dog begrænset til samlet 3 minutters video.

 

Det er let at indsætte elementer herunder talende hoveder og avatarer i sine kreationer

Når man starter med at lave en ny video kan man begynde med en skabelon, tage udgangspunkt i en præsentation, benytte et talende billede eller en Avatar. Herefter bygger man sin video op i en række scener med tale til.

Præsentationer giver muligheden for at uploade præsentationer og skrive en tekst til hvert slide. Herefter vil der blive genereret en video med den valgte stemme (der er på dansk de to stemmer Jeppe og Christel som begge er ret tydelige omkring at være syntetiske). Det bliver dog først rigtig spændende når man kombinerer den med en af de andre muligheder: Talende billeder er muligheden for at bruge en billede fra Viznoz billedbibliotek eller uploade sit eget som så animeres med mundbevægelser i forhold til den indtastede tekst. Avatarer giver en animeret figur som så taler og bevæger sig. Både talende billeder og avatarer kan også optræde “alene”. Altså ved at man bare giver dem et manuskript og sætter den kunstige intelligens i gang.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *