Deltag i åbningskonference for Videnscenter for Digital Teknologiforståelse

Del med dit netværk

Den 4. december 2023 åbner Videnscenter for Digital Teknologiforståelse officielt med en åbningskonference på Københavns Professionshøjskole. Her kan man måde flere af Danmarks skarpeste hjerner og beslutningstagere inden for teknologiforståelse, som vil dele deres viden og visioner.

Dagens fokus vil være, hvordan vi bedst muligt rustet børn og unge i Danmark til at navigere og deltage aktivt i et digitaliseret samfund. Med oplæg fra Styregruppeformand Jakob Harder, Børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye og Centerleder Ole Sejer Iversen, vil emnet blive belyst fra flere vinkler.

Det er en imponerende samling oplægsholdere man kan måde på åbningskonferencen

Arrangementet finder sted fra kl. 13:30 – 17:00 på Københavns Professionshøjskole, Humletorvet 3, 1799 København V. Efter programmet er der mulighed for netværk og dialog over bobler og snacks.

Tilmelding på https://www.trippus.se


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *