Anbefalinger lader vente på sig

Del med dit netværk

Fredag skulle ekspertgruppen om ChatGPT og prøver være kommet med deres foreløbige anbefalinger, men her tirsdag morgen er de fortsat ikke kommet.

Det betyder også at webinariet med ekspertgruppens forperson Birgitte Vedersø, der var programsat til i eftermiddag, er blevet udskudt.

Webinaret afholdes nu i stedet tirsdag den 12. december klokken 15 – 16. Om det også betyder at de foreløbige anbefalinger også er tre uger forsinket kan man kun gisne om, ligesom det ikke er til at sige hvilke ministerielle udfordringer anbefalingerne er ramlet ind i.

En gisning kan være at anbefalingerne koster (mange) penge at føre ud i livet for skoler og uddannelsesinstitutioner, en anden at det kan handle om den nyligt udgivne digitaliseringsstrategi og uoverensstemmelser mellem den og anbefalingerne fra ekspertgruppen. Vi holder vejret og glæder os over at udskydelsen betyder at flere end de allerede over 350 tilmeldte til webinaret kan nå at melde sig til.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *