Du kan stadig nå dag 2 på digitaliseringdage 2023

Del med dit netværk

Nåede du forbi Digitaliseringsdage i dag? De skønne værter var klar til at præsentere både live og forhåndsoptagede indlæg og det hele er digitalt og online. Det betyder du slet ikke skal være ked af hvis du ikke nåede dag 1. Ikke nok med at du måske kan nå forbi til dag 2 og hvad er endnu bedre at de over 40 oplæg op Børne og Ungeministeriets helt egen konference også bliver tilgængelige online til kigning lige når det passer dig (og du kan faktisk også stadig se indlæggene fra sidste år).

De skarpe kanalværter klar til at byde velkommen til digitaliseringsdage 2023 (billede fra DigiDage på LinkedIn)

Konferencen henvender sig til et bredt publikum, der beskæftiger sig med undervisning og læring på alle niveauer, herunder grundskole, gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelser, voksen- og efteruddannelser, og dem der arbejder med ordblindhed eller læsevanskeligheder og omhandler en lang række forskellige spændende temaer og ikke kun om de digitale hjælpemidler, men også den teknologiske udvikling og ikke mindst betydningen i forhold til trivsel og inklusion.

Man kan stadig tilmelde sig helt gratis på konferencens hjemmeside og udnytte muligheden for se (eller gense) de indlæg man interesserer sig særligt for.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *