Fra blog til podcast

Del med dit netværk

Der er masser af tjenester der tilbyder oplæsning. Startspeakup.com går skridtet videre. Her kan man også få lavet manuskript til sin nye podcast ud fra en tekst eller en url – for eksempel til et blogindlæg.

Man kan både skrive en tekst ind eller bare indsætte en URL til for eksempel et blogindlæg – og så ellers lige vælge stemmer og andre indstillinger.

Tjenesten kan kun lave manuskripter og oplæsning på engelsk, men den kan godt læse dansk, så det kan sagtens være med udgangspunkt i en dansk tekst eller et blogindlæg på dansk. De lover selv at understøttelse af flere sprog er på vej, men det er kun i den dyreste pro-version. Man kan også lave sin egen stemme som det kendes fra flere oplæsningsprogrammer, men det er ikke blevet testet.

Inden lyden skabes kan man læse manuskriptet igennem og foretage justeringer.

Tjenesten koster desværre penge, men man kan få lov at lave op til 10 minutters podcast gratis ved at oprette en konto. Tjenesten er et godt eksempel på hvad man kan få ud af at kombinere flere generative systemer til en samlet produkt.

Nedenfor kan du lytte til en podcastversion af indlægget Bliv forespørgsels-ninja med Coursera fra forleden:


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *