Fra forespørgsel til infografik

Del med dit netværk

Infografikker kan både være et spændende redskab i lærerens formidling og en god måde at lade elever udtrykke faglig viden. Piktochart er i forvejen en ganske habilt værktøj til at opbygge infografik, men med muligheden for at skabe dem med en forespørgsel kan man meget hurtigt komme i gang. Man skal dog være opmærksom på hvor bredt og kendt et emne der er. For den generative kunstige intelligens prøver selv at skabe hvilke vigtige pointer der skal med i infografikken, hvis man ikke sørger for at angive det i selve forespørgslen.

Man kan skabe en infografik bare ud fra en simpel forespørgsel eller give systemet lidt mere indhold at bygge på.

Man kan faktisk gå i gang helt uden login, men vil man gerne kunne efterbearbejde og justere infografikken skal man oprette en konto på tjenesten.

Med en konto kan man også redigere sin infografik (eller skabe dem helt fra bunden uden brug af AI)

I den gratis version er man begrænset i hvor mange gange man kan bruge AI i døgnet. Ligeledes er det begrænset hvilke værktøjer og skabeloner man har adgang til når man redigerer, ligesom det er begrænset hvor meget og i hvilke formater man kan hente sin færdige kreation.

Den færdige infografik kan downloades, men kun med en konto og uden betaling er man begrænset i antal og format.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *