Fuld fart på skærmdebatten

Del med dit netværk

Lige som man troede at der endelig var ved at blive bygget bro i skærmdebatten, blev der igen gravet grøfter. Det startede ellers så godt. Først var der på Digidage en spændende diskussion mellem blandt andet Simon Skov Fougt og Louise Klinge.

Det gode børneliv med skærme i skolen på årets Digidage

Selvom der faldt et par “fjolse-finker” af panden endte det med at være en ganske nuanceret dialog. Faktisk så nuanceret at de to sammen skrev et indlæg i Skolemonitor for et par dage siden. Et indlæg der endda fik positive ord med på vejen af skoledebattens grand-old-man Niels Christian Sauer kom med en positiv kommentarer:

Men så kom der gang i debatten. Det var på LinkedIn, men lignede nærmest Nationen! Her er både anklager om bagstivhed, tømmermænd og svampeindtag:

Det er ganske underholdende men også rigtig ærgeligt. For vi har brug for balancer og ikke et pendul der svinger urimeligt rundt i positioner der ser ud som om de står stejlt overfor hinanden, men oftest diskuterer helt forskellige aspekter af alt det der digitale…


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *