GPT-4 Turbo og andre nyheder fra OpenAI DevDay

Del med dit netværk

Forleden blev der holdt DevDay hos OpenAI. Der var altså fokus på udviklere der bygger produkter ovenpå GPT, så en del koncentrerede sig om APIer, priser og brugen af modellerne, men der var også andre spændende nyheder fra Sam Altman.

Han introducerede blandt andet den nye model, GPT-4 Turbo. Udover at være lidt hurtigere er den nye model trænet på data frem til april 2023. Hvad er endnu mere interessant er at den har en meget større kontekstlængde. Hvor grænsen i GPT-4 er 32K i særlige tilfælde og 8K almindeligvis, kan GPT-4 Turbo håndtere 128K. Længere kontekstlængde betyder at ChatGPT kan håndtere længere samtaler eller lange inputtekster.

En særlig gæst, Satya Nadella fra Microsoft, var også lige forbi til åbningspræsentationen. Han fremhævede partnerskabet mellem Microsoft og OpenAI, som har bidraget til at forme Azure til at understøtte AI.

Hele åbningspræsentationen kan ses på YouTube eller nedenfor:


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *