Optag lyd fra browseren

Del med dit netværk

Der findes masser af gode værktøjer til at lave hurtige lydoptagelser direkte i browseren, men nogen gange er det ikke bare mikrofonen men lyden i en af de mange faner man gerne vil optage. Her er også flere spændende alternativer, men en rigtig god og simpel browserudvidelse er Smart Audio Capture. Med denne udvidelse kan man blot klikke og angive om det er lyden på den aktuelle fane eller fra mikrofonen der skal optages. Efter endt optagelse er det bare at gemme som lydfil – og eventuelt efterfølgende pudse det hele lidt af dit foretrukne lydbehandlingsprogram.

Her er lydoptageren i gang med at optage fra DR lyd. Der er noget med rettigheder man nok lige skal være opmærksom på…

Man skal være opmærksom på at man naturligvis stadig skal overholde ophavsretten og ikke bare klipper lyd og musik man ikke har rettigheder til at optage. Men er der styr på det er det altså ret let. Nedenfor et kort eksempel fra P4 Eftermiddag hvor der tales lidt om kunstig intelligens i skolen…


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *