Anbefalinger fortsat forsinket

Del med dit netværk

I morgen skulle webinariet med ekspertgruppens forperson Birgitte Vedersø, endelig afholdes, men det er blevet udsat endnu en gang, da de foreløbige anbefalinger fra ekspertgruppen fortsat lader vente på sig.

Webinaret afholdes nu i stedet tirsdag den 9. januar klokken 15 – 16. Så må man håbe det er tid nok til at anbefalingerne endelig kan komme ud.

Man kan stadig kun spekulere i hvad forsinkelsen skyldes. De foreløbige anbefalinger skulle i følge det oprindelige kommisorium være kommet i november. Sidst webinaret blev udskudt gættede vi på at det kunne være at anbefalingerne koster (mange) penge at føre ud i livet for skoler og uddannelsesinstitutioner eller at der var uoverensstemmelser mellem den nyligt udgivne digitaliseringsstrategi og anbefalingerne fra ekspertgruppen.

Det kan jo også være fordi man fra ministeriet ønsker en løsning som mere er i tråd med den bagudskuende løsning man har valgt i forhold til de skriftlige prøver i sprogfagene og fra ekspertgruppen måske er en bare en anelse mere progressive? Førstnævnte kan man iøvrigt læse min kommentar til på Folkeskolen.dk: https://www.folkeskolen.dk/afgangsprover-engelsk-skriftlige-prover/viceskoleleder-ministeriets-nye-skriftlige-prover-er-oldnordiske-og-de-indebaerer-stribevis-af-risici/4747337

Vi prøver at holde vejret nok en gang. Første udskyldelse af webinariet betød at næsten 200 yderligere interesserede nåede at melde sig til. Hvor mange flere end de på nuværende godt 550 tilmeldte denne udsættelse kan betyde er svært at sige noget om, men hvis du ikke allerede har meldt dig til, kan det nås endnu:


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *