Automatiske e-læringskurser

Del med dit netværk

Hvis man ikke lige kan finde et kursus der opfylder lige det emne med de læringsmål man leder efter, kan man måske få hjælp af Learniverse. Her kan man nemlig få systemet til at bygge et e-læringskursus ud fra det emne og de læringsmål man helt selv bestemmer.

Når man har valgt overordnet emne (og udover at kunne vælge mellem nogle forhåndsdefinerede kan man naturligvis også bare skrive) og angivet et overordnet niveau (begynder, øvet, ekspert) samt et overordnet læringsmål, bliver man af systemet stillet en række spørgsmål til kurset. Herefter laver systemet et curriculum – eller en overordnet  plan – for kurset.

 

Når man er den overordnede plan er det bare at trykke videre – så laver systemet kurset til dig.

Hvis planen ellers ser fornuftig ud er det bare at lade systemet fortsætte. Nu finder det forskellige ressourcer – fra youtube-videoer til akademiske tekster – og sætter det hele sammen til et kursus. Det færdige kursus kan så udgives – enten bare til personlig brug, eller man kan udgive det til resten af verden. Når man har fundet et kursus eller går i gang med sit eget er der, som det kendes fra andre e-læringssystemer, en angivelse af afslutning af de enkelte dele, så man kan følge med i sin progression. Der er dog ingen former for test eller quizzer – hverken automatisk eller som noget man kan sætte ind.

Her er så det færdige kursus. Man kan naturligvis tilrette inden man udgiver og deler med andre. Her det standardudgaven som godt kan virke lidt rodet.

Den måde systemet fungerer på er jo basalt set at finde en række ressourcer der ser ud til at understøtte læringsmålene og sætter det sammen til et kursus. I standardversionen giver det et noget rodet udtryk, men der er lige kommet en ny version som også kan tilgås gratis. I denne version samles der ved hjælp af generativ kunstig intelligens op ved hjælp af en indledende der opsummerer både indhold og hvad det forventede læringsudbytte er af det enkelte element i kurset.

Her er det med pro-udgaven hvor der ikke bare søges og sættes sammen, men også bruges generativ kunstig intelligens til at give et mere overskueligt kursus.

 

Hvis du gerne vil lære at lave papirflyvere kan du jo prøve mit kursus lige her: https://www.learniverse.pro/@maltevonsehested_google_102362962824274879080/1054


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *