Bedre forespørgsler med assistenter

Del med dit netværk

Der findes mange udvidelser til ChatGPT der lover at gøre dig meget mere effektiv. Mange er små assistenter der gør at man kan kalde på chatbotten fra alle mulige andre steder, men med ChatGPT Prompt Assistant får du en udvidelse der giver dig nye muligheder på selve ChatGPT.

Udvidelsen indeholder en række knapper der gør det lettere at udføre forespørgsler man ofte bruger. De er delt ind i tre kategorier:

De simple forespørgsler er blot en tekst før og efter en tekst man indtaster. Det betyder at man ikke behøver at taste det hele ind hver gang hvis du ofte laver forespørgsler hvor du fx gerne vil have at ChatGPT svarer som en uddannelsesekspert der skal give gode råd til undervisningsaktiviteter i femte klasse, men angiver forskellige emner og fag.

De mere avancerede kan man have flere bokse man taster data ind i og så bliver det samlet til en forespørgsel. Det kræver lidt syntax-forståelse at lave disse skabeloner.

Endelig er der en række knapper til hurtige opfølgninger, som for eksempel “kom med lidt flere eksempler” eller tilsvarende.

Det er meget let at tilpasse skabelonerne.

Alle knapperne er på engelsk fra start, men kan let tilpasses og oversættes. Når man trykker på en knap kommer et vindue hvor man udfylder boksen og så laver udvidelsen det om til en samlet forespørgsel som ChatGPT så kan svare på.

Der er ikke tale om en kæmpe avanceret nyskabelse, men det er en effektivt lille udvidelse til browseren der lige gør det endnu hurtigere at bruge ChatGPT.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *