Digitale invitationer

Del med dit netværk

Der er masser af gode værktøjer til at styre events og invitationer, men på det sidste er  jeg blevet ret begejstret for Jotform. Udover at have et meget brugervenligt design og mulighed for at tilpasse og tilrette selv små detaljer, er også overblikket over svar og data rigtigt godt. Jotform kan også håndtere avancerede spørgeskemaer med forgrenede spørgsmål, men jeg har primært brugt det til simple invitationer og tilmeldinger.

Den helt store styrke ved Jotform er de mange skabeloner. Det er let at fremsøge en skabelon og mindst lige så vigtigt let at tilpasse den efterfølgende.

Hvad med at invitere til julefest med en digital invitation? I indstillingerne kan man tilpasse det meste og for eksempel sørge for at det bliver på lige det sprog man gerne vil have.

Jotform er gratis i den mindste version med op til fem samtidige spørgeskemaer og en begrænsning på både antal respondenter og antal spørgsmål. Interfacet er oversat til mange sprog, blandt andet dansk, men det er desværre lidt sporadisk, så afhængigt af hvor i systemet man befinder sig om det er oversat.

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *