Juleklip på skærmen

Del med dit netværk

I denne søde juletid er det jo altid hyggeligt med lidt personligt julepynt, og der er denne hjemmeside med den sjove adresse viptalisman.com er god hjælper.

Der er en lang række fotorammer og effekter på siden,  men den sjoveste i denne sammenhæng er fotoeffekter med ansigt. Her vælger man skabelon og uploader et eller to billeder. Man kan ændre på størrelse, rotere og spejlvende billedet så det passer ind i rammen, ligesom man kan justere på farvetone og tilføje lidt uskarphed hvis det lige skal til. Derefter er det bare at downloade den færdige kreation.

Når man har valgt skabelon er det bare at indsætte et eller to billeder og vupti er man blevet julemanden…

Det er ikke kun julebilledet man kan lave, og siden kræver intet login. Man skal dog være opmærksom på at man lader siden databehandle billedmateriale og så er der altså også nogle af skabeloner der ikke er helt børnevenlige.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *