Mangler du lidt julegrafik?

Del med dit netværk

Selvom man kan få en kunstig intelligens til at skabe både stock-photos og clipart, tager det stadig ofte længere tid (og flere tokens) at skabe det rigtige udtryk end det tager at bladre hurtige clip-art sider igennem. Hvis du lige går og mangler julegrafik er der i hvert fald masser at hente på Yopriceville.com. Det er ikke nogen smuk side, den har en gammeldags brugergrænsefladen og deres søgefunktion er Google. Men der er virkelig meget indhold og det er i ret god opløsning og i formater der betyder man let kan arbejde videre med dem.

En af de populære julegrafikker er Rudolf, som man også finder mange varianter af på siden.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *