AI skabte videoklip

Del med dit netværk

Efterhånden som de generative systemer er blevet bedre og bedre til at lave enkeltbilleder er mulighederne for at lave små videoklip også blevet udforsket. Der er efterhånden mange spændenden tjenester der kan bruges til dette. En af dem der giver lidt muligheder uden abonnement er Pika, som dog kræver en konto for at kunne anvendes.

Brugerfladen i Pika er simpel og overskuelig. Særlig interessant i forhold til forespørgslerne er at man kan tilføje tid, så man får 4 sekunder ekstra til den oprindelige video. Dette kan gentages flere gange så man ender med at få videoklip på op til 15 sekunder.

Pika er på ingen måde grænsebrydende, men det giver nogle gode muligheder for at undersøge teknologien. Desuden har systemet den funktion at man kan uploade et billeder og tage udgangspunkt i dette. Det betyder at man kan få lavet egne (eller andre ai-skabte) billeder til at blive levende. Her er det et eksempel med de der vikingebilleder alle skulle lave for nogle uger siden:

En interessant ting – især når man bruger muligheden for at forlænge klippet – er at man kan se hvordan systemet “degenererer” når først det går galt. Her et eksempel på en ged der løber på en markvej. Her bliver den generative natur med at systemet hele tiden forestiller sig hvordan noget fortsætter og laver det ganske tydelig da geden transformerer til en slags vred hane:

Der hvor tjenesten er mest interessant er dels det med at benytte fotos eller frisk fra prompt lave forskellige stemnings- og baggrundsklip til brug i egne videoprojekter.

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *