Få hovedpunkterne fra dit møde

Del med dit netværk

Det med at lave transkriptioner er smart og tidsbesparende. Det er også smart at man kan lave opsummeringer af tekst. De to smarte ting har folkene bag Laxis kombineret til et interessant produkt, der desværre kun fungerer på engelsk. Kort fortalt kan man optage i, uploade til eller integrere tjenesten med online mødeplatforme, få transkriberet og opsummeret sine møder. Det er især hvis man arbejder med live optagelse at det er spændende, for Laxis opererer med en slags skabeloner, hvor man opretter og anvender nøgleord. Disse nøgleord kan man selv indsætte undervejs. Det betyder at hvis man undervejs i sit onlinemøde begynder at tale om noget særligt vigtigt, kan man angive det tilhørende nøgleord og efterfølgende let komme tilbage til netop denne del af samtalen.

Som sagt fungerer Laxis desværre kun på engelsk og mulighederne for at få en opsummering af mødet efterfølgende kræver betalte abonnementer, ligesom man med et abonnement kan chatte med sine mødereferater efterfølgende.

Det er let at gennemlytte optagelsen og rette i transskriptionen. Med nøgleord kan man også markere og genfinde særlige afsnit i optagelsen.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *