Hjælp bachelorstuderende med at udforske mulighederne med AI i skolen

Del med dit netværk

Nicolai og Jakob er lærerstuderende på UCN Aalborg og arbejder for tiden med et projekt om hvordan AI-værktøjer kan bruges til forbedre og forberede undervisningen. De har brug for din hjælp ved at svare på et spørgeskema. Læs Jakob og Nicolais egen beskrivelse af deres projekt nedenfor og klik videre til spørgeskemaet!

Illustration Dall-E

I en verden, hvor kunstig intelligens (AI) hurtigt ændrer mange aspekter af vores hverdag, kan vi ikke ignorere dens potentielle indflydelse på grundskoleundervisningen. Vi er en gruppe engagerede bachelorstuderende, som dykker ned i dette fascinerende emne.

Vores projekt går ud på at udforske, hvordan AI-værktøjer kan blive en game changer for undervisere i folkeskolen. Mens meget af den nuværende debat fokuserer på AI som et potentiale for snyd i skriftlige opgaver, mener vi, at der er et endnu vigtigere og mindre belyst aspekt: Hvordan kan AI faktisk understøtte lærere i deres daglige arbejde?

Vi undersøger, hvordan AI kan hjælpe lærere med at forberede og forbedre undervisningen, og potentielt frigøre mere tid til kreativ og effektiv planlægning. Vi tror på, at AI kan være en værdifuld ressource, der kan berige undervisningsmiljøet og forbedre læringsoplevelsen for både elever og lærere.

Din mening er vigtig for os! Vi inviterer dig til at deltage i vores spørgeskemaundersøgelse og dele dine tanker og erfaringer med brugen af AI i undervisningen. Dine inputs vil være afgørende for at forme vores undersøgelse og forståelse af AI’s rolle i fremtidens skole.

Tak for din interesse og støtte til vores projekt!

Link til spørgeskema: https://docs.google.com/forms/d/1hHXEvrbU59_wICMgiux1wUjc6xrxw8AY9Y9jq6yRHlg/edit

 

 

 

 

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *