Hjælp med at gøre SkoleGPT bedre!

Del med dit netværk

CFU vil gerne gøre deres chatbot, SkoleGPT, endnu bedre. I modsætning til andre chatbotter indsamler de ikke data når man bruger tjenesten. Det betyder de ikke kan bruge data til udvikle et datasæt med instruktioner som de kan bruge til at gøre systemet mere velfungerende..

Derfor har de brug for din hjælp. De har nemlig lavet et lille spørgeskema om elever og læreres brug af chatbotter i undervisningen.

Det er naturligvis anonymt og har som det primære formål at inspirere til udviklingen af et datasæt med spørgsmål der oftest stilles. Et datasæt som CFU lover bliver tilgængeligt for alle i bedste Open Source ånd. Besvarelserne vil blive læst igennem (af et menneske) og alt indhold der kan have karakter af personfølsom data vil blive fjernet. Ligeledes vil krænkende elementer blive fjernet.

Hjælp CFU med at lave en bedre chatbot der kan hjælpe dig!

Du kan hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet – enten alene eller sammen med en klasse – på skolegpt.dk/svar.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *