Videoproduktioner med hånden på forespørgslen

Del med dit netværk

Vi har allerede set masser af generative systemer der kan lave præsentationer og illustrerede fortællinger. InVideo går lige skridtet videre og tilbyde at lave små videofilm. Der er ikke tale om animationer eller på anden måde filmklip, men om at sammensætte billeder, lyd og musik til en samlet billedfortælling.

Udover at man kan lave frie forespørgsler er der også en række skabeloner i systemet. Med disse er det let at lave indhold specifikt til forskellige platforme og forskellig type af brug, som for eksempel en Youtube Explainer som den nedenstående. Den færdige video kan være med både tekst og tale, men desværre kun på engelsk. Til gengæld har man meget stor valgfrihed af typen af stemme fra sydstats amerikansk over britisk og skots og via indisk til australsk. Man kan også vælge i hvilket omfang der må anvendes stockfoto og -video, ligesom man kan forespørge på underlægningsmusikkens stil og den samlede produktions længde. Endelig kan man gå helt ned på manuskriptniveau og således styre ret meget med tekst og forespørgsler fremfor med klippeværktøjer som man kender fra videoredigering.

Den færdige video kan let eksporteres, men vil man have den uden logoer fra InVideo og iStock skal man have en betalt udgave. Som en ekstra interessant feature: Hvis man har abonnement på ChatGPT kan hente InVideos Custom GPTs og bygge videoer direkte i ChatGPT.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *