På Experimentariet med teknologiforståelsesnetværket

Del med dit netværk

Året var stadig ungt da CFU på Professionshøjskolen Absalon og Københavns Professionshøjskole i samarbejde med Experimentariet bød på en eftermiddag om teknologiforståelse, leg og science center-didaktik i Teknologiforståelsesnetværket.

Lonnie og Eva fra CFU fik hjælp af blandt andet Mai Murmann fra Experimentariet.

Udover en dejlig eftermiddag var der også gode nyheder fra CFU. De kunne nemlig fortælle at netværket fortsætter. Da Teknologiforståelsesnetværket i sin tid blev skabt var det både med netværksaktiviteteter og lokalt udviklingsarbejde med konsulentstøtte. Fremover vil netværket få en ny form og den er ikke helt på plads – men der vil være fokus på at skabe rammerne for at kunne holde større åbne netværksarrangementer på tværs af CFUerne – i hvert fald KP og Absalon.

Da det nye netværk endnu ikke er helt på plads kan man ikke melde sig til endnu. Men vil man være sikker på at at få besked når sløret for fremtidens netværkskonstruktion er på plads kan man tilmelde sig hos KP på cfu.kp.dk – så kommer man til at høre nærmere.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *