Toptunet chromeudvidelse med opsummering og skrivehjælp

Del med dit netværk

En ting er de mange generative tjenester der lever og fungerer på selvstændige hjemmesider og apps. Noget helt andet er når man bringer værktøjerne derhen hvor man i forvejen bevæger sig rundt. Til den sidste kategori hører den skov af spændende browserudvidelser som er kommet i løbet af det sidste år. En af disse hedder Wordtune.

Wordtune som tjeneste er ikke helt ny, men systemet har med tiden fået flere funktioner. En af de funktioner er deres chromeudvidelse. Den er for nylig blevet konsolideret, så begge Wordtunes to hovedfunktionaliteter nu kan tilgås direkte i samme udvidelse: Det handler dels om skrivehjælp og dels om opsummering.

Begge dele fungerer desværre kun på engelsk. Selvom opsummeringen også kan læse andre sprog (men ikke dansk) giver den altid opsummeringen på engelsk. Til gengæld er interfacet ret let at bruge. Man har adgang til opsummeringspanelet fra udvidelsesbjælken i browseren og når denne kaldes frem går den straks i gang med at udtrække de væsentlige pointer.

Udover at lave en opsummering, er punkter i panelet også aktive. Det betyder man kan klikke og komme direkte til det sted i videoen hvor denne del af opsummeringen kommer fra.

Udover at kunne opsummere tekster kan man også opsummere videoer (med transkriptioner som for eksempel på youtube). I modsætning til andre opsummeringsværktøjer, som for eksempel SciSummary, bruger Wordtune den oprindelige tekst, men vælger de væsentlige steder ud. Det betyder at det er meget let at finde tilbage til hvor den har fundet de forskellige informationer. Det understøttes også virkelig godt at værktøjets hjemmeside, hvor man let kan klikke mellem oprindelig tekst og opsummering, ligesom den markerer hvor i den oprindelige tekst den har trukket teksten fra.

Man kan også gå til wordtunes hjemmeside og få tekst (transkription når det er video) og opsummering vist side ved side.

Wordtunes skrivehjælp er faktisk også ganske imponerende, men desværre også lidt mere ordinær i sin funktionalitet. Her minder der mere om mange andre lignende tjenester og plugins som for eksempel Compose AI, men der er hjælp til både at omskrive, formalisere eller løsne sproget op, ligesom man kan forkorte og forlænge tekststykker eller afsnit.

Wordtune kan også hjælpe med at skrive og omskrive tekst. 

Wordtune kræver at man har en konto også når man anvender pluginet. Heldigvis kan man få en gratis, men er så begrænset i hvor den daglige brug.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *