Transskriptioner med mangler og muligheder

Del med dit netværk

Notta hedder en interessant service til transskription. Desværre en mange af de rigtig gode muligheder først tilgængelige når man åbner for kreditkortet, men i den gratis version (der dog kræver login) kan man transskribere 2 timer om måneden – dog ikke mere end fem minutter per opgave.

Ligesom Good Tape kan  tjenesten også sætte label på de forskellige personer der taler (og man kan selv navngive dem), hvilket er virkelig smart. Desuden har tjenesten en rigtig god afspilning hvor den transskriberede tekst markeres i takt med at optagelsen afspilles – så man kan følge med og se om det virkelig var det der blev sagt. Det er også ret let at redigere i transskriptionen og det er da også nødvendigt. I hvert fald på dansk. For der er mange fejl med mindre det er utrolig velartikuleret dansk der tales!

Der er rigtig mange fejl i transskriptionen, men det er heldigvis let at rette med den gode afspilningsfunktion.

I betalingsudgaven tilbyder Notta også at lave resumeer og opsamlinger af det transskriberede ved hjælp af generativ kunstig intelligens – men så skal man altså igen lige åbne for kreditkortet.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *