Billedslideshows

Del med dit netværk

Når man har en hel stak billeder man gerne vil vise nogen, kan det være lidt træls at overlade det til billedvisersoftwaren at lave et slideshow. Nogle gange vil man gerne bestemme hvordan det skal se ud. I gode gamle dage var det noget man kunne bruge PhotoStory fra Microsoft til, men desværre er programmet ikke længere tilgængeligt (selvom det kan hentes forskellige steder, som for eksempel hos CNET).

Man kan vælge overgange og filtre til de enkelte billeder (eller dem alle på en gang) ligesom baggrunden kan ændres. Men ellers er indstillingsmulighederne dejligt begrænsede, hvilket gør det let og hurtigt at bruge tjenesten.

Her er det så heldigt at der findes en masse alternativer. Et af dem hedder Movie Maker Online og har en ganske simpel slideshow-editor. Man kan naturligvis også bruge alle mulige videoredigeringsprogrammer, men med Movie Maker Online er det bare at uploade billederne, vælge overgange og eventuel underlægningsmusik (som man også uploader – men bare rolig der har et par gode links til steder man kan gøre den slags gratis og lovligt) og tekster. Herefter er det bare at klikke Make movie og så har man på et øjeblik en video der kan downloades og deles.

Her et eksempel men en række AI-skabte billeder fra et spændende Twine-eventyr jeg roder lidt med for tiden:

  • https://moviemakeronline.com/sl/make-slideshow

Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *