Få hjælp til at finde på motiver

Del med dit netværk

Drawzer hedder en tjeneste der kan komme med forslag til hvad man skal tegne.

Det kan jo nogen gange være en god ide at blive udfordret lidt, og det kan også være svært sådan at finde på. Her hjælper Drawzer, som i al enkelthed kommer med et forslag til hvad man kan tegne. Det kan være man sidder med tegnehæftet og er løbet tør for ideer, eller måske skal man bare teste “Jeg kan ikke tegne”-funktionen i padlet er træt af altid at få tegnet en enhjørning i rummet (eller hvad man nu har som sin fall-back ide).

A kangaroo eating donuts in a garage. Billede: Dall-E.

Drawzer er ret simpelt og fungerer som en kombinationsmaskine (lidt ligesom den der findes her på IT Torvet: Blandingsmaskinen), men er på forhånd klargjort og kan komme med på den rigtige side af 1.200.000 forskellige ideer. Et par af dem har jeg bedt forskellige generative kunstige intelligenser om at give et bud på her i indlægget.

A rubber ducky driving a car on a spanish galleon. Billede: Padlet


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *