Hvad er spændende her i nærheden?

Del med dit netværk

NearbyWiki er en tjeneste der kan vise artikler fra Wikipedia på et kort. Kortet bruger nemlig som udgangspunkt din nuværende position. Her vises med små nåle hvor der er lokationer som har et opslag på Wikipedia. Man kan dele de perler man finder og gemme dem til senere reference.

I sidste uge var jeg på studietur til Berlin. Her anvendte jeg denne sjove tjeneste til at finde interessante steder i nærheden af hvor jeg var.

Man kan også søge på steder uden at være der. Det betyder at man også kan bruge tjenesten til at forberede et besøg eller en udflugt. Tjenesten understøtter desværre kun engelsk, tysk, fransk og spansk.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *