Lyt til naturen fra hele den vide verden

Del med dit netværk

earth.fm kan man finde en masse lyde fra hele verden. Der er fokus på naturens lyde, så her finder man blandt andet bølger mod kysten, vandfald, fugle og regnvejr. Der er flere måder at søge på, men jeg finder det sjovest at bruge verdenskortet til at zoome ind på steder og deres spændende lyde.

Man må desværre ikke hente og bruge de mange lydbilleder fra siden, men de kan bruges til at skabe stemning i klassen på en sjovere måde end et vindue åbnet ud til en trafikkeret hovedvej.

Her er der zoomet ind på Færøerne og lyden af tusindvis af rissaer (mågefugle) der skræpper op så det er lige før man får saltvandssmag i munden…

Udover de mange lyde fra hele verden indeholder siden også en spændende oversigt over de mest stille steder i verden (og mest støjende). Her kan man også fremsøge oversigter, så man måske på sin næste rejse kan planlægge efter at finde lidt ro undervejs.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *