Tilbage til fremtiden

Del med dit netværk

Med regeringens folkeskoleudspil er man med en ikke-reform ved at reformere sig tilbage til fremtiden. UCL afholdet webinar den 27. februar klokken 15.00 – 16.00. Her kommer det til at handle om ikke-reformen, men også andre aktuelle emner og udfordringer i skoleledelse, når vi diskuterer praksisfaglighed, didaktisk skoleledelse og erfaringer fra praksis – blandt andet har Anders Peter Nielsen lovet at tage spændende resultater fra hans egen helt uvidenskabelige men meget spændende skolelederundersøgelse. Og mon ikke vi også kommer til at tale lidt om digitalisering, skærme og teknologiforståelse?

Anders og Christel har inviteret mig med i studiet den 27. februar til en snak om aktuelle udfordringer i skoleledelse


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *