Generativ AI til de mindste

Del med dit netværk

På siden kidgeni.com er både interface og funktionalitet tilpasses til de lidt yngre brugere. Siden, der kan anvendes gratis og endda i begrænset omfang helt uden login tilbyder et par forskellige muligheder indenfor billed- og tekstskabelse.

Billeder kan laves ud fra en simpel forespørgsel og et valg af stilart (ved at markere stilarten), men det er først rigtig sjovt når man skaber billeder ud fra skitsetegninger.

En dinosaur der æder en mand er tolket som en dinosaur og en art lampe, men sjovt er det… Udover at lave skitser kan man også uploade fotos og skabe nye billeder ud fra dem

Tekster er fokuseret på historier. Man kan enten skabe små simple fortællinger eller længere bøger. Desværre kun på engelsk, selvom man sagtens kan skrive forespørgsler på dansk. Man kan vælge læserens aldersgruppe og historierne bliver også illustreret.

Tjenesten kommer en række kreditter, men man kan oprette en bruger for at få flere. Det er også nødvendigt at logge ind hvis man skal lave historier, mens tegninger kan skabes helt uden login.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *