Hieroglyffer som et alfabet

Del med dit netværk

Som jeg skrev i går roder jer for tiden lidt med at lave virtuelle Escape Rooms og har derfor brug for at lave forskellige gåder og koder. Da mit Escape Room foregår i det gamle Ægypten er det oplagt at anvende hieroglyffer. Her faldt jeg over et simpelt værktøj til at skrive tekster med hieroglyffer på hjemmesiden Netspirit.

Kan du mon gætte hvad der står? Ellers må du omkring Netspirit og se det hieroglyf-alfabet der anvendes.

Netspirit er en samling af mange interessante og mærkelige tekster om det spirituelle, men de har altså lavet en lille maskine. Man skriver bare med helt almindelige bogstaver i en tekstboks og så bliver teksten vist med en række hieroglyffer.

Teksten skrives på tastaturet og så laver værktøjet de tilsvarende tegn nedenfor. De kan let kopieres så man kan arbejde videre i andre programmer.

  • https://www.netspirit.dk/emner/maleri-og-tegning/hieroglyffer/

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *