Inspiration til forespørgsler

Del med dit netværk

En af de mange steder jeg bruger til at blive inspireret er nyhedsbrevet og bloggen One Useful Thing, Her deler professor Ethan Mollick fra Wharton School på University of Pennsylvania sit forskningsbaserede blik på kunstig intelligens og hvilken betydning det kan have – især i forhold til uddannelse.

Bloggen har fået et sjov udvidelse men ressourcesiden More Useful Things. Her kan man finde (og købe) hans bog om kunstig intelligens, blive klogere med videolektioner, men guldet er klart de mange skæve og sjove forespørgsler (prompts) der gemmer sig i forespørgselsbiblioteket. Her er både forespørgsler til at hjælpe læreren og som studerende og elever kan bruge (og ikke mindst en lille samling af andre forespørgsler).

De to undervisningskategorier af forespørgsler er delt under en Creative Commons licens, så de kan genbruges og modificeres så længe man husker at referere til de oprindelige skabere. Det er godt, for der er flere sjove forespørgsler man kan dykke ned i og udvikle – for eksempel ved at arbejde med den dansk vinkel, eller tilpasse dem til SkoleGPT.

En af de øvrige forespørgsler hjælper med at lave en produktlancering inklusiv nyhedsbreve og en ny hjemmeside.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *