Skab mentalt fokus

Del med dit netværk

Nogle tjenester og programmer er lige så uendeligt simple som de rent faktisk er brugbare. For nogle uger siden faldt jeg over hjemmesiden One Minute Focus, som i al sin enkelthed går ud på at lade dig fokusere på en sort prik i et minut ud fra princippet om at vi ved at koncentrere os i at stirre på noget i kort tid, rent faktisk kan skabe mentalt fokus til det vi efterfølgende kaster os over.

Nej, det er ikke andet end en sort prik og ja, det er kun et minut (og siden skal nok holde styr på tiden for dig – bare føl prikken)

Det giver om ikke andet et afbræk og den måde som prikken pulserer på, virker i hvert fald for mig. Lige et minut til at klare hovedet og være et med prikken inden dagligdagen og opgaverne fortsætter.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *