Twee din undervisning

Del med dit netværk

Der er ikke mangel på værktøjer der benytter generative systemer til at hjælpe med forberedelsen af undervisningen. Twee er en af de mere interessante eksempler.

Skabelonen her bruges til at skabe dialoger Man laver en forespørgsel med emne og vælger sværhedsgrad og så skabes der ellers en kunstig samtale mellem to personer.

Tjenesten er primært henvent til sprogundervisningen og desværre er tjenesten (foreløbig) kun på engelsk (man kan dog vælge mellem amerikansk og britisk). Når det er sagt er der stadig tale om en ganske imponerende samling af forskellige værktøjer der kan skabe forskellige typer af indhold, lave resumer, klare tale til tekst med mere. Man kan også lave forskellige opgavetyper ud fra tekst som udfyldningsopgaver, sand-falsk og multiple-choice. Det er mængden af forskellige opgave- og indholdtyper der gør værktøjet interessant. Det meste kan også skabes med gode forespørgsler (prompts) i ChatGPT, men arbejdet er gjort meget lettere og tilgængeligt på platformen.

Tjenesten er tilgængelig i en gratis version, der dog kun giver adgang til 20 tekstopgaver og 10 medieopgaver om måneden.

 

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *