Få nye tanker til at spire hos tankespirene

Del med dit netværk

Tankespirene er født for at hjælpe med arbejde med filosofi med børn gennem det dialogiske, legende, refleksive og teknologiske. Bagmanden Martin Kongshave, som også er stifter af facebooksiden Kunstig intelligens i grundskolen, har for alvor givet kunstig intelligens en stor plads på hjemmesiden de sidste års tid. Man finder derfor både en masse guld både blandt undervisningsmaterialerne og på den tilhørende blog.

Således har Martin lavet sit helt eget cheatsheet til SkoleGPT som man jo kan printe ud og hænge ved siden af CFUs egen promptplakat til samme system. Et andet interessant værktøj er tanken om hvordan man rammesætte brugen af kunstig intelligens gennem en slags whitelistning – altså ved at man gør det tydeligt hvad man gerne må og hvordan man skal dokumentere det man gør med de generative værktøjer. Og så bliver plakaten endda delt så man kan arbejde videre med den i Canva.

Plakaten kan bruges til at whiteliste og altså tydeliggøre den tilladte brug af generativ AI i klassen

Så har du plads til en blog mere i dit nyhedsfeed er Tankespirene er godt sted at blive inspireret.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *