Feedback på skriftlig engelsk

Del med dit netværk

gotFeedback er et værktøj der skal hjælpe læreren med at give feedback til elevernes skriftlige arbejder. I den fulde version er der tale om et system der kan systematisere hele processen og holde styr på elevens progression. Det er sådan set meget spændende men også et rent GDPR-mareridt. Til gengæld er getFeedbackLite temmelig spændende. Her er tale om et super simpelt værktøj til at få feedback på skriftlig engelsk: Man uploader (eller indsætter) teksten eleven har skrevet og vælger hvad man gerne vil have der bliver givet feedback på (man kan vælge mellem en række standardforespørgsler eller indskrive sin egen) og så giver systemet feedback på teksten.

Vælg feedbacktype, upload (eller indsæt) dit arbejde og få straks feedback

Man kan selvfølgelig bruge det som lærer til at få feedback på elevernes skriftlige arbejder, men det er faktisk også et ganske smart værktøj til at lade eleverne selv få feedback undervejs i skrivprocessen – inden de afleverer det færdige arbejde (men det kræver desværre man opretter en brugerkonto).


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *