Monsterkort med AI

Del med dit netværk

Danskkonsulent Dorte Haraldsted på CFU på Københavns Professionshøjskole har arbejdet med at udvikle en række ideer til hvordan man kan arbejde med sagnvæsener og kunstig intelligens. Grundideen er at man anvender SkoleGPT til at ideudvikle beskrivelserne de forskellige sagnvæsener til “monsterkort”, som efterfølgende kan spilles lidt ligesom klassiske bilkort. Når man har udviklet selve beskrivelsen til sit monsterkort kan man ligeledes anvende kunstig intelligens til at lave illustrationer til kortet.

Her er Dortes eget monsterkort med “Den onde skovfoged”

Flere ideer til forløbet og en samling af gode links deler Dorte ud af på en til lejligheden oprettet Padlet: https://padlet.com/dorte_haraldste/lav-monsterkort-med-ai-l8rhv7j284ao5kgo


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *