PDF-samarbejde i skyen

Del med dit netværk

Der findes masser af både pdf-værktøjer og delings- og samskrivningsværktøjer, men Kami kombinerer begge dele. Kami giver nemlig både mulighed for at uploade PDF-filer og annotere, tegne, understrege og kommentere, men kan også oprette tomme dokumenter endda ud fra en række skabeloner. Det betyder at man også kan bygge egne dokumenter med Kami eller bruge det som et virtuelt whiteboard.

Kami arbejder især godt med Google Classroom, da det understøtter klasser og elevopdelinger, og således kan bruges til at administrere og rette opgaver. Kami kan dog også bruges som stand-alone værktøj, og giver stadig en række gode annoterings- og delingsværktøjer. Værktøjet kræver login, men man kan faktisk en del også med den gratis version. Til gengæld er det temmelig amerikansk i sin reklameæstetik som det kan ses i nedenstående klip.

Udover hjemmesiden kan man også hente Kami som udvidelse til Chrome og på den måde integrere Kami endnu mere.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *