Så ruller navnehjulet

Del med dit netværk

Jeg er ret vild med ideen om at bruge tilfældigheder, for eksempel i kreative processer eller bare til at lave grupper. Wheel of Names er en lækker og virkelig simpel navnevælger (eller hvad man nu skal vælge i en liste af valg). Som udgangspunkt er det bare at taste navnene ind og trykke så vælges der. Man kan vælge at trække navne med tilbagelægning, eller man kan fjerne navnene efterhånden som de udtrækkes.

Lav en liste og tryk på hjulet – så kører navnevælgeren!

Wheel of Names kan bruges helt simpelt, eller man kan oprette en konto og både dele og gemme sine lister. Man kan dog begge dele uden konto, men så skal man downloade sin liste i stedet. Lister kan i øvrigt indeholde både tekst og billeder og så kan man også vælge en lang række forudfyldte skabeloner (for eksempel europæiske lande) ligesom man kan lave en lang række indstillinger af hvordan det skal se ud og lyde når der trækkes navne.

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *