Solid journalistik om techindustriens magt

Del med dit netværk

Danmarks Radio har to spændende teknologiprogrammer som er en god kilde til at holde sig orienteret. Det ene er Prompt, som primært handler om kunstig intelligens, men også dykker ned i andre teknologiske kaninhuller. Det andet hedder Enter – Internettet skygge og præsenterer sig selv som en podcast med vilde historier fra internettet om hvad der rigtigt sker og hvordan det påvirker vores liv og samfund.

Enter er en glimrende podcast som kommer omkring mange spændende emner. Sæsonstarten giver et godt indblik i hvordan techgiganterne påvirker gennem midler til alt fra medier til billiardklubber – og ikke mindst skoler!

Programmet havde for nylig sæsonpremiere med et virkelige spændende og tankevækkende dobbeltafsnit og techgiganternes usynlige magt. Gennem de to afsnit kommer man vidt omkring i forhold til hvordan de store teknologifirmaer bruger penge til at støtte alt fra medier til billiardklubber. Det er kvalitetsjournalistik og et kerneeksempel på public service – og så kom det lige nogle uger efter vi havde snakket om præcis samme emne i KLs netværk for læringsteknologi. Tak for tippet til Christoffer, der fik hørt sig først igennem og anbefalede videre.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *