Spændende afsnit i god podcast

Del med dit netværk

Stemmer fra skolen hedder en af de mange gode podcast man kan bruge til at blive klogere på skolen og det der sker omkring den. Forleden handlede programmet om kunstig intelligens i klasselokalet. Her havde podcastens værter fået besøg af professor ved DPU Jeppe Bundsgaard der fortalte både om teknologien og om teknologiforståelse. De havde også besøg af lærerne Sarah Rössing Elholm og Daniel Faber Ulrich-Clausen der kunne fortælle om deres oplevelser med kunstig intelligens ude i virkeligheden.

Kunstig intelligens og især den generative af slagsen blev jo igen aktuel med Dansk Folkepartis deling af en såkaldt deep fake af Mette Frederiksen, hvilket kun understreger behovet for digital teknologiforståelse ikke bare som et valgfag. I snakken med Jeppe kom de da også en hel del ind på hele teknologiforståelsesperspektivet og ikke mindst den skærmdebat, der i øvrigt igen er blusset op efter DRs debatten i sidste uge.

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *