Væk fra skærmen med Minecraft

Del med dit netværk

Hvordan pokker kan man kombinere Minecraft med skærmfrie aktiviteter? Det kan man selvfølgelig med Christian Tofts over 10 år gamle ide: Minecraft Stratego. Spillet er version af Skovstratego, altså den efterhånden klassiske udendørs version af Stratego hvor man løber fysisk rundt og fanger en fra modstanderens hold, før man sammenligner kort og ser hvem der har vundet.

I Minecraft-stratego kan man blandt andet spille Steve som kan slå Ender Dragon, men taber hvis han møder en Creeper.

I Christians version er spioner, generaler og bomber udskiftet med Creepers, Notch, Steve og Ender Dragon. Spillet tilfører den klassiske version et lidt mere komplekst “hvem kan slå hvem”-system og flere kort der har specielle evner, som for eksempel Slime der har to liv.

Christian deler også gerne spillet, men det kræver to vigtigt ting. Først skal du besøge den i øvrigt følgværdige Facebook-side Digitale Pædagoger – Vidensdeling og finde Christians opslag om spillet. Herefter skal du skrive til Christian og bede ham sende filerne. Men så er det også bare at printe og laminere.

Du kan også starte med at læse reglerne lige her: https://docs.google.com/document/d/16mR6FomCalXOFM2XH2P_1-ueAPmI4f8ahQ93lCdd9Hk/edit

 

 

 

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *