Brug SkoleGPT til at programmere

Del med dit netværk

Tirsdag den 11. juni klokken 14.30 – 16.00 inviterer Jakob Damgaard Laursen og Martin Exner fra CFU på Københavns Professionshøjskole til webinar om SkoleGPT som kodehjælper. Det gratis webinar har titlen “Sådan koder du med SkoleGPT”. Udover generelt at se på hvordan sprogteknologier kan hjælpe med kode, bliver der også dykket ned i helt konkrete programmeringsopgaver i en række forskellige værktøjer. Det handler både om at få chatbotten til at hjælpe med koden, finde fejl og komme med optimeringer.

Invitation og program for webinaret hos CFU

Eksemplerne på forespørgsler vil blandt andet pege ind i teknologier som Micro:bit, Scratch og LEGO Spike som allerede anvendes af mange skoler – og så bliver der også tid til en diskussion af kunstig intelligens og den rolle sprogmodeller spiller i forhold til teknologiforståelse.

Tilmelding https://forms.office.com/e/3y6g7UcSdQ


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *