Din egen website-bot med ChatBit

Del med dit netværk

Chatbit er en hurtig måde at bygge din egen lille AI chatbot til den hjemmeside. Chatbit bruger ChatGPT, men på tjenesten hvor man opretter sin chatbot kan man angive forskellig træningsdata: hjemmeside, spørgsmål og svar, dokumenter og tekst som chatbotten så anvender når den interagerer med en bruger.

Det er som med så mange af den slags værktøjer let at komme i gang, men lidt mere krævende at få et rigtigt godt resultat. Men bare med et par gode kilder og en angivelse af de bedste spørgsmål og svar man tænker botten vil blive udsat for, er man i gang.

Udover at angive en række hjemmesideadresser (URLs) kan man også lave lister med spørgsmål/svar, uploade dokumenter og skrive tekster.

I den gratis version er man begrænset både til antal kilder og månedlige forespørgsler, ligesom man kun kan lave en chatbot. Nedenfor kan du bruge IT Torvet Botten, som kun er sporadisk trænet på nuværende tidspunkt. Den færdige bot kan enten indsættes med embed-kode eller kan tilføjes til alle sider på et website med et java-script.

 

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *