Hurtig billedgenerator uden login

Del med dit netværk

AI Image Generator er en simpel generativ ai der kan lave billeder i lav opløsning. Generatoren tilbyder en lang række stilarter og har et interface hvor man både kan skrive en positiv og negativ forespørgsel (prompt). Man kan altså både angive hvad man gerne vil have i sit billede og hvad man ikke vil have. En af de rigtig gode features er dog at tjenesten er både gratis og ikke kræver at man logger ind. Man kan altså bare besøge siden og gå i gang med at skabe.

AI Image Generator er bedst til forespørgsler på engelsk. Her er det en gruppe elever ved en computer i stilen “foto fra 60’erne”.

Et par af stilarterne har fået en særlig side, blandt andet AI Tattoo Generator hvor man kan arbejde med sit næste design til huden.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *