Kan du spotte det rigtige menneske?

Del med dit netværk

Jeg har tidligere skrevet om Googles kunstquiz hvor man skal finde det ægte kunstværk fremfor det computerskabte. For nylig viste Christoffer Dithmer mig siden Which Face is Real, Her skal man finde de ægte ansigt og ikke det computerskabte. Udover at det er sjovt at teste sig selv, konkurrere mod vennerne eller bruge siden i undervisningen indeholde siden også en række gode tekster om både teknologien, baggrunden for hvorfor det er vigtigt og ikke mindst en række gode tips til at kunne skelne (vi skal dog her huske at kunstig intelligens kun bliver bedre med tiden). Siden er en rigtig god ressource i forhold til undervisningen i teknologiforståelse og kunstig intelligens.

Man bliver vist to ansigter. Hvilket er ægte og hvilket er computerskabt? Der er mange tricks med at se fx på briller og hår. Selv kigger jeg gerne nærmere på ørerne…


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *