Transskriber og tag en samtale med dine samtaler

Del med dit netværk

WavoAI er på overfladen endnu en transskriptionstjeneste, men når man først har uploadet sin lydoptagelse og ladet maskinen omsætte til tekst, opdager man er der er lidt mere i systemet. Den færdige tekst kan man nemlig nu interagere med. Det vil sige at man gennem et chatvindue kan stille spørgsmål til hvad det transskriberede handler om.

Her er det en samtale om skoleudviklingssamtalen der er uploadet og transskriberet. Nu kan man så have en samtale om indholdet i samtale med chatbotten.

WavoAI kan både transskribere, forstå og svare på dansk og har et ganske intuitivt interface. Der hvor det dog bliver virkelig interessant er muligheden for at visualisere optagelsen. Her bliver den analyseret og sat op i en slags mindmap med centrale emner og temaer. Efter analysen er færdig kan man zoome rundt i mindmappen og kan klikke på de enkelte noder og få en forklaring på hvad det handler om samt interagere specifikt med denne del. Denne del af systemet kan stadig forstå dansk, men svarer desværre kun på engelsk. Til gengæld er det er noget bedre sprogmodel der er bare det der bliver skrevet.

Med visualiseringsværktøjet bliver samtalens hovedemner sat op grafisk. Man kan så klikke på det enkelte emne og få et overblik og føre en mere specifik samtale om dette.

Tjenesten koster desværre penge, men man kan få et gratis prøvelogin. Det kræver så at man anvender en mailadresse. Med prøvelogin har man kun adgang til 1 times transskription og kan ikke eksportere. Desuden er man begrænset i antallet af interaktioner man kan have i chatinterfacet. Så prøveloginet kan vise lidt om hvad man kan med værktøjet, men desværre kan man ikke køre videre med det i en freemiumversion, men må til lommerne hvis det virkelig skal bruges.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *