Familiepsykologen fik besøg af Andreas Lieberoth

Del med dit netværk

For nylig skrev jeg om Skærme, forstyrrelser og god undervisning. Her omtalte jeg og refererede blandt andet til Andreas Lieberoths bog “Den store skærmkamp” som en rigtig god måde at få nuanceret debatten. Både i forhold til hvad vi overhovedet taler om, når vi taler om skærme og især i forhold til hele mistrivselsdebatten, hvor meget små korrelationer fører til at der er nogen der måske ser kausaliteter i overdreven grad. Og selvom kausalitet kan ses som korrelation er korrelation ikke nødvendigvis et tegn på kausalitet!

Det var Andreas for nylig på besøg hos podcasten Familiepsykologen og tale om. Det er blevet til en lille times rigtig spændende snak, der tilfører både viden og nuancer ind i en debat, der desværre i høj grad er baseret på synsninger og tilfælde rapporter, der understøtter det ene alle andet synspunkt og trækkes frem med et “hvad sagde jeg”. Så download til din foretrukne podcast app eller lyt med nedenfor. Så kan du jo bagefter (eller inden) lige overveje om du også vil høre Imrad Rashid, der gæstede samme podcast tilbage i starten af april: https://pca.st/episode/8f4b6559-361e-4e6a-b60d-9cf51163d2d0.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *