Generativ billed(om)skabelse helt gratis

Del med dit netværk

Der er efterhånden rigtig mange generative billedskabelsesværktøjer, men Dezgo udemærker sig ved både at findes i en gratis version og ved at man ingen gang behøver et login for at skabe – og omskabe – billeder med kunstig intelligens.

Fremfor at skabe et nyt billede har jeg her leget med muligheder for at omskabe et eksisterende og har derfor fået en meget blå trøje…

Udover at skabe billeder fra tekstforespørgsler (prompts) kan man også bruge eksisterende billeder som udgangspunkt eller redigere billeder ved at bede om at få ændret noget ved dem. Systemet indeholder en lang række modeller og indstillingsmuligheder. Mange er tilgængelige i den helt registreringsfrie version, men andre kræver man får et login og opgraderer til “Power Mode”.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *