God sommerferie

Del med dit netværk

I dag er det på de fleste skoler sidste skoledag. 199 indlæg er det blevet til her på IT Torvet siden skoleårets første indlæg fortalte om Ny facebook-gruppe om kunstig intelligens i skolen. 199 indlæg som handler om mange forskellige ting – værktøjer, konferencer og tanker om brugen af teknologi i skolen. Især er jeg glad når der kommer gæsteindlæg, som da Hanne Hautop skrev om AI og chatbots på Rosborg Gymnasium & HF, da Ove Christensen lavede en grundig bogvandring i generativ kunstig intelligens, da Ture Reimer Mattesen fortalte om Twine, ChatGPT og legende tilgang til teknologiforståelse  eller forleden da Espen Andersen invitere os til at bygge med al verdens LEGO i din stue – med Studio 2.0.

Ligesom årets første indlæg har kunstig intelligens fyldt meget og udviklingen og ikke mindst udgivelsen kommer nok heller ikke til at stå stille frem til næste skoleår, så måske der stadig kommer et par indlæg eller to i løbet af ferien.

God sommer og tak til alle der har læst med, liket og delt.

Illustration DALL-E


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *